Service elektrisch gereedschap

Veneberg IJzerwaren Den Ham B.V. beschikt over een eigen reparatieafdeling voor het repareren, het onderhoud of het keuren van uw machines.

Reparatie elektrisch gereedschap
Reparatie van elektrisch gereedschap loont de moeite!! Gereedschap dat gebruikt wordt kan op een gegeven moment mankementen gaan vertonen of zelfs helemaal dienst weigeren. Op dat moment kunt u twee dingen doen. Het appararaat weggooien en op zoek gaan naar iets anders of u kunt het laten repareren.
De laatste optie, het laten repareren, loont vaak zeker de moeite. Het repareren van een apparaat is vaak goedkoper dan je vooraf zou denken. Wij beschikken over een grote voorraad onderdelen van de meeste merken en wanneer dit niet voorradig is dan kunnen wij zelfs het kleinste onderdeeltje bestellen en monteren tegen redelijke tarieven. Wanneer u bij ons een apparaat ter reparatie aanbied dan doen wij vooraf prijsopgave en kunt u daarna beslissen of u tot repareren over gaat.
Door deze methode die wij hanteren komt u nooit voor verrassingen te staan.
Keuren elektrisch gereedschap
Wij zijn een bevoegd en gecertificeerd keuringsbedrijf voor uw elektrisch gereedschap. Neem contact met ons op voor meer informatie.